Салат «Мімоза» по-новому

Салат «Мімоза» по-новому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Є кілька варіантів приготування листкового салату Мімоза. Звичайно ж, в кожному з рецептів є свої кулінарні секрети» і задуми, адже будь-кухар може імпровізувати на кухні. Але хоч рецепти і відрізняються один від одного складом продуктів і оформленням, але усі вони схожі в одному – верхній шар обов’язково робиться з подрібненого курячого жовтка, а одним з шарів є рибним.

Як вже було наголошено вище, незмінним інгредієнтом для приготування популярного й затребуваного салату «Мімоза», який, до речі, сміливо можна назвати «класикою», є відварні курячі яйця і риба. В класичному варіанті, як правило, рибний шар робиться з консерви в олії. Ми пропонуємо змінити його, і взяти варену рибу. Особливих вказівок на рахунок виду риби немає, можна використовувати ту, яка є у вас в холодильнику на момент готування «Мімози». Риба повинна бути очищена і випотрошена, а потім відварити в злегка присоленной воді до готовності. Відварну рибу для салату слід добре очистити від кісток. Крім уже перерахованих інгредієнтів для нашого салату «Мімоза» знадобиться свіжий огірок і сир. Кожен викладений шар салату буде змазуватися майонезом. Даний продукт можна взяти будь (жирність не має значення, вибирайте ваш улюблений).

Покроковий рецепт