Отже, почнемо приготування!
Дістаємо тертку. Беремо моркву. Натираємо на крупній тертці. Заправляємо цукровим піском і сіллю. Відставляємо на 30 хвилин постояти.
Після закінчення часу засипаємо перець чорний і червоний. Всі разом перемішуємо і відставляємо ще на 10 хвилин.
Далі заливаємо оцет і знову відставляємо ще на 20 хвилин. За цей час необхідно дістати сковороду, на ній обсмажити на невеликій кількості рослинного масла суху кінзу. Після чого додаємо її в морквину. І вже за традицією відставляємо – на 10 хвилин.
Після чого видавлюємо безпосередньо в морквину часник. Відставляємо морквину по-корейськи на 6 годин, а можна і більше.
Після закінчення даного часу морква по-корейськи готова! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!