Салат швидкий і простий у приготуванні. Вживати краще таке блюдо вранці або в обід не частіше двох разів на тиждень.
Інгредієнти
консервований горошок – 150 грам | |
свіжа морква – 1 штука | |
маринована морська капуста – 100 грам | |
кисле яблуко – 1 штука | |
крабове м’ясо – 50 грам або палички | |
виноградне масло – 1 столова ложка для заправки |
Як приготувати Салат «Морський бриз» з крабовим м’ясом
Це блюдо поєднує в собі насолоду, яку дає морква, кислинку яблука, а виноградне масло додає незвичайний присмак.
Покроковий рецепт
Морква вимити під проточною водою, очистити верхній шар, натерти на крупній тертці в глибоку миску.
Яблуко ретельно вимити. Зрізати шкірку. Натерти на крупну тертку.
До приготовленого додати консервований горошок і морську капусту.
Великими кубиками порізати крабове м’ясо і додати в загальну масу. Заправити все виноградним маслом.