Салат швидкий і простий у приготуванні. Вживати краще таке блюдо вранці або в обід не частіше двох разів на тиждень.

Інгредієнти
| консервований горошок – 150 грам | |
| свіжа морква – 1 штука | |
| маринована морська капуста – 100 грам | |
| кисле яблуко – 1 штука | |
| крабове м’ясо – 50 грам або палички | |
| виноградне масло – 1 столова ложка для заправки |
Як приготувати Салат «Морський бриз» з крабовим м’ясом
Це блюдо поєднує в собі насолоду, яку дає морква, кислинку яблука, а виноградне масло додає незвичайний присмак.
Покроковий рецепт


Морква вимити під проточною водою, очистити верхній шар, натерти на крупній тертці в глибоку миску.

Яблуко ретельно вимити. Зрізати шкірку. Натерти на крупну тертку.

До приготовленого додати консервований горошок і морську капусту.

Великими кубиками порізати крабове м’ясо і додати в загальну масу. Заправити все виноградним маслом.
