Салат Ніжний з куркою, пекінською капустою та огірками

Салат Ніжний з куркою, пекінською капустою та огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Існує багато рецептів салатів, основним інгредієнтом яких є курка у вареному або смаженому вигляді. Салат Ніжний відрізняється своїм неповторним смаком, завдяки незвичайному поєднанню.

Інгредієнти

Куряче філе або грудка – 250 гр.
Пекінська капуста – 300 гр.
Свіжі огірки – 1-2 шт.
Яйце куряче – 3 шт.
Зелена цибуля – 100 гр.
Майонез або сметана – 2-3 ст. л.
Гірчиця – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Рослинне масло – для обсмажування
Сік лимона – 0,5-1 ч. л.

Як приготувати Салат “Ніжний” з куркою, пекінською капустою та огірками

Куряче філе для приготування салату можна посмажити або відварити. Відварне м’ясо менш шкідливо для здоров’я. Якщо цей приготувати салат з відварних шматочків курки і заправити легким майонезом, то його сміливо можна їсти людям, що дотримують дієту. Особливий смак виходить завдяки поєднанню свіжих овочів, зеленої цибулі, гірчиці і ніжних шматочків курки.

Покроковий рецепт


Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом до золотистого кольору.


Курячі яйця відварюємо круто в солоній воді протягом 7 хвилин. Сіль не дасть шкаралупі лопнути в процесі варіння. Остуджуємо і очищаємо яйця.


Ріжемо яйця дрібними кубиками і відправляємо в великий салатник.


Капусту пекінську шаткуємо тонкою соломкою і додаємо до яєць.

Свіжі огірки нарізаємо маленькими кубиками. Відправляємо в загальний салатник.

Подрібнюємо зелений лук і з’єднуємо з іншими інгредієнтами.

Обсмажені шматочки курячого філе кладемо в салатник з продуктами. Заправляємо салат майонезом, гірчицею і скроплюємо лимонним соком. Солимо і ретельно перемішуємо компоненти.

Готового салату даємо постояти в холодильнику протягом кількох хвилин, щоб інгредієнти наповнилися смаком заправки. Подаємо до столу ніжний курячий салат.