Для початку ознайомтеся з усіма інгредієнтами, ретельно промийте і приготуйте.
Далі помили картоплю і поставили вариться, а так само яйця.Щоб ваш процес пішов швидше. Поки овочі варяться зробимо нарізку. Перше – це ковбаса копчена, можна взяти будь-яку, яка вам до душі. Нарізаємо її кубиками, але не зовсім великими.
Після ретельно промиваємо огірки, обов’язково свіжі і також ріжемо кубиками, не дуже крупно.
Цибуля ми ріжемо дуже дрібно, щоб його не сильно відчувалося в салаті.
Картоплю і яйця як зварили потрібно остудити і дрібно нарізати. Я користуюся ось такою штукою. Але якщо у когось немає, можна просто нарізати ножем.
Додали горошок. Ось так повинно вийде коли ви поріжете. І після додавання солі і майонезу, ретельно перемішуєте. Викладаєте на тарілку, прикрашаєте.
Ось такий чудовий, а головне простий і дуже смачний у нас вийшов салат. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ.