Салат Олівє з солоними огірками

Салат Олівє з солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В моєму рецепті використовується варена ковбаса, морква, яйце, варена картопля, корнішони. Останні можна замінити звичайними маринованими огірками або свіжими.

Інгредієнти

зелений горошок – 1 банку
картопля – 1-2 шт
морква – 1 шт
яйце – 2 шт
варена ковбаса – 300-400 грам
майонез – 1 пакетик
корнішони – 7-8 шт

Як приготувати Салат “Олів’є” з солоними огірками

Напевно жоден свято не обходиться без цього салату. Особливо Новий рік. Цей салат став обов’язковою стравою новорічного столу. Насправді багато господинь, як і я, трохи переробили вихідний рецепт цього салату. Але як би ви його не приготували, він завжди виходить смачним. Я поділюся своїм рецептом.

Покроковий рецепт

Варену ковбасу нарізаємо кубиками і відправляємо в салатницю.

Відварюємо яйця, чистимо і нарізаємо не дуже дрібно. Додаємо до ковбаси.


Відварну картоплю і відварену моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо в салатницю.


Корнішони нарізаємо і разом з горошком додаємо в салатницю.


Гарненько перемішуємо і заправляємо майонезом. Можна додати пару ложок сметани. Це на ваш розсуд. Готовий салат можна прикрасити зеленню.