В моєму рецепті використовується варена ковбаса, морква, яйце, варена картопля, корнішони. Останні можна замінити звичайними маринованими огірками або свіжими.

Інгредієнти
| зелений горошок – 1 банку | |
| картопля – 1-2 шт | |
| морква – 1 шт | |
| яйце – 2 шт | |
| варена ковбаса – 300-400 грам | |
| майонез – 1 пакетик | |
| корнішони – 7-8 шт |
Напевно жоден свято не обходиться без цього салату. Особливо Новий рік. Цей салат став обов’язковою стравою новорічного столу. Насправді багато господинь, як і я, трохи переробили вихідний рецепт цього салату. Але як би ви його не приготували, він завжди виходить смачним. Я поділюся своїм рецептом.
Покроковий рецепт

Варену ковбасу нарізаємо кубиками і відправляємо в салатницю.

Відварюємо яйця, чистимо і нарізаємо не дуже дрібно. Додаємо до ковбаси.


Відварну картоплю і відварену моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо в салатницю.


Корнішони нарізаємо і разом з горошком додаємо в салатницю.


Гарненько перемішуємо і заправляємо майонезом. Можна додати пару ложок сметани. Це на ваш розсуд. Готовий салат можна прикрасити зеленню.
