В моєму рецепті використовується варена ковбаса, морква, яйце, варена картопля, корнішони. Останні можна замінити звичайними маринованими огірками або свіжими.
Інгредієнти
зелений горошок – 1 банку | |
картопля – 1-2 шт | |
морква – 1 шт | |
яйце – 2 шт | |
варена ковбаса – 300-400 грам | |
майонез – 1 пакетик | |
корнішони – 7-8 шт |
Напевно жоден свято не обходиться без цього салату. Особливо Новий рік. Цей салат став обов’язковою стравою новорічного столу. Насправді багато господинь, як і я, трохи переробили вихідний рецепт цього салату. Але як би ви його не приготували, він завжди виходить смачним. Я поділюся своїм рецептом.
Покроковий рецепт
Варену ковбасу нарізаємо кубиками і відправляємо в салатницю.
Відварюємо яйця, чистимо і нарізаємо не дуже дрібно. Додаємо до ковбаси.
Відварну картоплю і відварену моркву чистимо і нарізаємо кубиками. Додаємо в салатницю.
Корнішони нарізаємо і разом з горошком додаємо в салатницю.
Гарненько перемішуємо і заправляємо майонезом. Можна додати пару ложок сметани. Це на ваш розсуд. Готовий салат можна прикрасити зеленню.