Салат Ромашка – прекрасне поєднання сирих овочів і мяса

Салат Ромашка – прекрасне поєднання сирих овочів і мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салати -чи не перше, про що замислюються господині, плануючи новорічне меню. Як правило, це блюдо присутній на новорічному столі не в єдиному екземплярі. Готують салати самої різної калорійності і складності. Вітаються як складні салати, так і зовсім прості. Салат “Ромашка” у приготуванні досить простий, але на новорічному столі здатний зайняти цілком гідне місце і, цілком можливо, сподобається багатьом. Його “фішка” -в поєднанні легенів і калорійних продуктів. Блюдо начебто і калорійне, але збалансований.

Для приготування салату знадобляться морква, буряк, свіжа капуста, картопля,- її, до речі, можна замінити картопляними чіпсами, смак буде набагато цікавіше і пікантніше, завдяки смакових добавок, якими присмачені чіпси. Та й приготування салату чіпси суттєво скоротять. Якщо все ж хтось волів картопля, його потрібно буде нарізати соломкою подрібніше і підсмажити до стану “фрі”. Також знадобляться майонез або сметана і часник.

Покроковий рецепт