Сан-Ісідоро з тунцем

Інгредієнти
| Яйця курячі – 2 шт. | |
| Листя салату – 5 листків | |
| Тунець – 1 банка (консервованого) | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка (велика) | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Маслини – за смаком | |
| Оливкова олія – 3 ст. л. | |
| Оцет яблучний – 1 ст. л. |
Як приготувати Салат Сан-Ісідоро з тунцем
Спробуйте замість звичайної консервованої риби використовувати філе тунця – це сама ніжна і соковита частина риби, вона також продається консервованої в оливковій олії.
Покроковий рецепт

Яйця зварити круто, охолодити, очистити від шкаралупи. Салат промити, струсити воду. Викласти листя салату на дно салатника.

М’ясо тунця подрібнити виделкою прямо в банку, не зливаючи масло, до шматочків середнього розміру. Викласти рибу на салатні листя.

Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільця. Викласти цибулю поверх тунця, посолити, поперчити за смаком.

Яйця розрізати кожне на 4 часточки. Прикрасити салат зверху яйцями і маслинами. В окремій мисці добре змішати оливкове масло і оцет. Полити цією заправкою салат.

Подавати до столу. Приємного апетиту!
