Інгредієнти
Савойська капуста – 1/4 качана | |
Винний оцет – 2 ст. л. | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Цукор – щіпка | |
Сіль – за смаком | |
Волоські горіхи – 15 г | |
Кедрові горішки – 15 г | |
Каррі – за смаком |
Як приготувати Салат «Савойський»
Покроковий рецепт
Горішки нарізати ножем або подрібнити в блендері.
Капусту тоненько нашаткувати.
Змішати в мисці цибулю, нарізану півкільцями, винний оцет, цукор, сіль і каррі. Маринувати 15 хвилин. Вийшов соус.
Капусту залити соусом і трошки «потиснути», щоб вона пустила сік і стала трохи м’якше.
Додати горішки, перемішати.
Подавати до столу. Салат дуже хороший, коли трохи настоїться в холодильнику. Приємного апетиту!