
Інгредієнти
| Савойська капуста – 1/4 качана | |
| Винний оцет – 2 ст. л. | |
| Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
| Цукор – щіпка | |
| Сіль – за смаком | |
| Волоські горіхи – 15 г | |
| Кедрові горішки – 15 г | |
| Каррі – за смаком |
Як приготувати Салат «Савойський»
Покроковий рецепт

Горішки нарізати ножем або подрібнити в блендері.

Капусту тоненько нашаткувати.

Змішати в мисці цибулю, нарізану півкільцями, винний оцет, цукор, сіль і каррі. Маринувати 15 хвилин. Вийшов соус.

Капусту залити соусом і трошки «потиснути», щоб вона пустила сік і стала трохи м’якше.

Додати горішки, перемішати.

Подавати до столу. Салат дуже хороший, коли трохи настоїться в холодильнику. Приємного апетиту!
