Продукти зеленого кольору допомагають організму боротися зі стресом, насичують його поживними речовинами. До такого салату ідеально підійде м’ясо на грилі.

Інгредієнти
| Авокадо – 1 шт | |
| Огірок – 2 шт | |
| Помідор – 2 шт | |
| Листя салату – 3-4 аркуша | |
| Яблуко – 1 шт | |
| Оливкова олія – 50 мл |
Авокадо люблять багато в поєднанні з зеленню, сиром. Поєднання авокадо з яблуком подарує страви цікавий свіжий і яскравий смак. Готується салат дуже швидко. Можна використовувати для святкового столу або просто для сімейної трапези.
Покроковий рецепт

Вимити овочі і яблуко. Очистити авокадо і яблуко від шкірки.

Авокадо нарізати соломкою.

Помідор і огірок нарізати тонкими скибочками.

Зелене яблуко натерти на крупній тертці. Краще брати кисло-солодкий сорт.

Всі інгредієнти викладаємо шарами один на одного, заправляємо оливковою олією і подаємо на стіл. При вживанні перемішати.
