Продукти зеленого кольору допомагають організму боротися зі стресом, насичують його поживними речовинами. До такого салату ідеально підійде м’ясо на грилі.
Інгредієнти
Авокадо – 1 шт | |
Огірок – 2 шт | |
Помідор – 2 шт | |
Листя салату – 3-4 аркуша | |
Яблуко – 1 шт | |
Оливкова олія – 50 мл |
Авокадо люблять багато в поєднанні з зеленню, сиром. Поєднання авокадо з яблуком подарує страви цікавий свіжий і яскравий смак. Готується салат дуже швидко. Можна використовувати для святкового столу або просто для сімейної трапези.
Покроковий рецепт
Вимити овочі і яблуко. Очистити авокадо і яблуко від шкірки.
Авокадо нарізати соломкою.
Помідор і огірок нарізати тонкими скибочками.
Зелене яблуко натерти на крупній тертці. Краще брати кисло-солодкий сорт.
Всі інгредієнти викладаємо шарами один на одного, заправляємо оливковою олією і подаємо на стіл. При вживанні перемішати.