Дуже корисний салат, який готується з цікавою заправкою з оцту і апельсинового соку. За рахунок цього смак виходить оригінальним.
Потрібно:
• два баклажана;
• близько 100 г капусти;
• болгарський перець;
• зелений горошок, зелень, олія (потрібно оливкова).
Заправка: апельсиновий сік;
• оцет (рекомендується взяти винний);
• перець з сіллю.
Приготування:
1. Баклажани ріжуть часточками, збризкують маслом і смажать до золотистого стану на олії.
2. Болгарський перець дуже ретельно очищають від насіння і нарізають соломкою.
3. Підготовлені овочі змішують в салатнику з консервованим горошком, заливають сумішшю соку і оцту. Перчать і солять за смаком.
Перед подачею салат прикрашають зеленню. При бажанні їх можна замінити кабачками.