Салат дуже корисний, смачний, в ньому багато вітамінів і мінералів, які так потрібні організму, а особливо в холодну пору!

Інгредієнти
| Брокколі – 1 головка | |
| Помідори – 3 шт. | |
| Солодкий перець – 2 шт. | |
| Цибуля порей – половина | |
| Сіль – за смаком | |
| Яблучний оцет – 1 ст. л. | |
| Оливкова олія – за смаком |
Для салату потрібно всього кілька інгредієнтів, готувати його просто і швидко.
Покроковий рецепт

Для приготування салату нам знадобиться капуста броколі, помідори, солодкий перець, цибуля порей, а також, яблучний оцет, сіль і оливкове масло для заправки салату.


Для початку нам необхідно розібрати капусту броколі на суцвіття, скласти в каструлю і залити кип’яченою водою. Відставити в сторону на 15-20 хвилин.
Далі нарізаємо півкільцями половинку цибулі порею.
* Цибуля порей перед вживанням слід дуже добре вимити, так як пісок і земля може опинитися всередині лука.
Потім нарізаємо невеликими кубиками солодкий болгарський перець.
Потім нарізаємо невеликими шматочками помідори, все це висипаємо в миску для салату.
Тепер настав час для капусти. Після того, як капуста постояла в окропі, її необхідно добре промити дуже холодною водою. В деяких випадку, брокколі навіть заливають холодною водою з шматочками льоду. Таким чином капуста буде хрусткою.
Після промивання нарізаємо капусту невеликими шматочками і додаємо до інших овочів.
Далі потрібно додати в салат яблучний оцет (можна замінити соком лимона), посолити і додати оливкове масло. Дати салату трохи постояти, щоб капуста наситилася оцтом і сіллю і салат готовий для подачі на стіл!
Всім приємного апетиту.
