Салат з брокколі, томатів і перцю

Салат з брокколі, томатів і перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для салату потрібно всього кілька інгредієнтів, готувати його просто і швидко.

Покроковий рецепт

Для приготування салату нам знадобиться капуста броколі, помідори, солодкий перець, цибуля порей, а також, яблучний оцет, сіль і оливкове масло для заправки салату.


Для початку нам необхідно розібрати капусту броколі на суцвіття, скласти в каструлю і залити кип’яченою водою. Відставити в сторону на 15-20 хвилин.

Далі нарізаємо півкільцями половинку цибулі порею.

* Цибуля порей перед вживанням слід дуже добре вимити, так як пісок і земля може опинитися всередині лука.

Потім нарізаємо невеликими кубиками солодкий болгарський перець.

Потім нарізаємо невеликими шматочками помідори, все це висипаємо в миску для салату.

Тепер настав час для капусти. Після того, як капуста постояла в окропі, її необхідно добре промити дуже холодною водою. В деяких випадку, брокколі навіть заливають холодною водою з шматочками льоду. Таким чином капуста буде хрусткою.
Після промивання нарізаємо капусту невеликими шматочками і додаємо до інших овочів.

Далі потрібно додати в салат яблучний оцет (можна замінити соком лимона), посолити і додати оливкове масло. Дати салату трохи постояти, щоб капуста наситилася оцтом і сіллю і салат готовий для подачі на стіл!
Всім приємного апетиту.