Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами

Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з червоної риби з кукурудзи і овочами. В якості червоної риби можна взяти горбушу, сьомгу або форель.

Інгредієнти

філе червоної риби – 400 грам
свіжа кукурудза – 200 грам
огірок свіжий – 1 шт.
помідори черрі – кілька
червоний солодкий перець – 1 шт.
салатний цибулю – 1/4 головки
васабі – 1 ч. ложка
Заправка:
оливкова олія – 1/3 склянки
білий оцет – 1 1/2 ложки
свіжовичавлений сік лайма – 2 ст. ложки
дрібна морська сіль – за смаком
листя базиліка для прикраси

Як приготувати Салат з червоної риби з кукурудзою і овочами

Червона риба відноситься до тих сортів, яку можна солити, запікати і робити з неї всілякі закуски. Пропонуємо ознайомитися з рецептом простий у приготуванні закуски.

Покроковий рецепт

Приготуйте васабі і приправте червону рибу гострої пряністю.

Надішліть смажитися рибу на відкритому вогні або аерогрилі.

У мисці змішайте оливкова олія, оцет, сік лайма, сіль і трави з допомогою виделки. Вийшла заправка.

Огірок, помідори, червоний солодкий перець дрібно поріжте. Червоний цибулю поріжте кільцями.

Змішайте овочі і кукурудзу.

Викладіть на салат рибу, попередньо розділену на шматочки (це легко зробити за допомогою виделки).

Заправте салат раніше приготовленої заправкою, акуратно перемішайте.

Ви можете подавати рибний салат негайно або залишити на 5 хвилин, щоб інгредієнти трохи промариновались. Перед подачею прикрасьте салат зеленню.