Салат з червоної риби з кукурудзи і овочами. В якості червоної риби можна взяти горбушу, сьомгу або форель.

Інгредієнти
| філе червоної риби – 400 грам | |
| свіжа кукурудза – 200 грам | |
| огірок свіжий – 1 шт. | |
| помідори черрі – кілька | |
| червоний солодкий перець – 1 шт. | |
| салатний цибулю – 1/4 головки | |
| васабі – 1 ч. ложка | |
| Заправка: | |
| оливкова олія – 1/3 склянки | |
| білий оцет – 1 1/2 ложки | |
| свіжовичавлений сік лайма – 2 ст. ложки | |
| дрібна морська сіль – за смаком | |
| листя базиліка для прикраси |
Червона риба відноситься до тих сортів, яку можна солити, запікати і робити з неї всілякі закуски. Пропонуємо ознайомитися з рецептом простий у приготуванні закуски.
Покроковий рецепт
Приготуйте васабі і приправте червону рибу гострої пряністю.
Надішліть смажитися рибу на відкритому вогні або аерогрилі.
У мисці змішайте оливкова олія, оцет, сік лайма, сіль і трави з допомогою виделки. Вийшла заправка.
Огірок, помідори, червоний солодкий перець дрібно поріжте. Червоний цибулю поріжте кільцями.
Змішайте овочі і кукурудзу.
Викладіть на салат рибу, попередньо розділену на шматочки (це легко зробити за допомогою виделки).
Заправте салат раніше приготовленої заправкою, акуратно перемішайте.
Ви можете подавати рибний салат негайно або залишити на 5 хвилин, щоб інгредієнти трохи промариновались. Перед подачею прикрасьте салат зеленню.
