На свято можна приготувати ефектний і яскравий, дуже красивий і соковитий салат з фореллю і пюре з авокадо, який сподобається всім гостям без винятку.
Інгредієнти
філе слабосоленої форелі – 230 гр | |
зелена цибуля – 2-4 пера | |
Для пюре з авокадо: | |
стиглий авокадо – 2 шт. | |
тростинний цукор – пісок- 1 ч. ложка | |
мелений перець рожевий – за смаком | |
морська сіль тонкого помелу – за смаком | |
свіжовіджатий сік лимона – 3 ст. ложки | |
кріп – 4-6 гілочок | |
Для прикраси: | |
салат корн – кілька гілочок |
На свято можна приготувати ефектний і яскравий, дуже красивий і соковитий салат з фореллю і пюре з авокадо, який сподобається всім гостям без винятку.
У цей святковий салат рекомендується додати мелений рожевий перець, який додасть приготованій страві пікантності і приємний тонкий аромат.
Також можна додати в салат з форелі цілі горошини рожевого перцю, в цьому випадку блюдо придбає більш ошатний вигляд.
Покроковий рецепт
Видалити щільну шкірку і кісточки у двох авокадо, потім нарізати маслянисту і дуже м’яку м’якоть цих плодів довільними шматочками.
Перекласти в миску, додати дрібно нарізаний кріп, влити проціджений лимонний сік, насипати рожевий перець, сіль, трохи цукрового піску. Всі вищеназвані інгредієнти збивати кілька хвилин до пишного стану і однорідного пюре за допомогою блендера.
Поставити ємність з приготованим пюре з авокадо в холодильну камеру і залишити на кілька хвилин.
А поки, в цей час очистити від шкірки філе форелі, дуже дрібно нарізати м’якоть рибки. Нарізати дрібненько салатовий зелений лук. Змішати цибулю з рибою.
На плоску тарілку в кільце викласти пюре з авокадо.
Не знімаючи кільця, викласти порізану раніше рибу з зеленим цибулею. Зняти кільце. Збризнути салат лимонним соком. Прикрасити блюдо салат корн.
Перед подачею до столу святковий салат з фореллю і авокадо рекомендується потримати в холодильнику.