Салат з гречаної локшини, моркви і огірка під кунжутом

Салат з гречаної локшини, моркви і огірка під кунжутом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з гречаної локшини давно вже не новинка. Додамо для смаку моркви, огірка і прянощів….

Інгредієнти

гречана локшина – 200 грам
морква – 1 штука
огірок – 1 штука
чорний кунжут – 20 грам
арахісове масло – 20 грам
кінза – за смаком
гострі спеції – за смаком

Як приготувати Салат з гречаної локшини, моркви і огірка під кунжутом

Азіатський салат з локшини зараз користується особливою популярністю. Він не тільки смачний, але і корисний. Низькокалорійна азіатська кухня – це те, що необхідно вам, якщо ви переживаєте за свою фігуру. Для відтворення блюдо вам знадобиться:

Покроковий рецепт

1. Відваріть гречану локшину до готовності протягом 7-10 хвилин.

2. Моркву і огірок наріжте тонкими смужками.

3. Викладіть в салатник остиглу локшину, огірок і моркву.

4. Заправте салат арахісовим маслом, спеціями і чорним кунжутом.

5. При подачі прикрасьте салат дрібно нарубаної чорної кінзою.