Салат з гречаної локшини давно вже не новинка. Додамо для смаку моркви, огірка і прянощів….
Інгредієнти
гречана локшина – 200 грам | |
морква – 1 штука | |
огірок – 1 штука | |
чорний кунжут – 20 грам | |
арахісове масло – 20 грам | |
кінза – за смаком | |
гострі спеції – за смаком |
Як приготувати Салат з гречаної локшини, моркви і огірка під кунжутом
Азіатський салат з локшини зараз користується особливою популярністю. Він не тільки смачний, але і корисний. Низькокалорійна азіатська кухня – це те, що необхідно вам, якщо ви переживаєте за свою фігуру. Для відтворення блюдо вам знадобиться:
Покроковий рецепт
1. Відваріть гречану локшину до готовності протягом 7-10 хвилин.
2. Моркву і огірок наріжте тонкими смужками.
3. Викладіть в салатник остиглу локшину, огірок і моркву.
4. Заправте салат арахісовим маслом, спеціями і чорним кунжутом.
5. При подачі прикрасьте салат дрібно нарубаної чорної кінзою.