Філе індички миємо, ріжемо на невеликі шматочки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо трохи олії. Смажимо м’ясо на помірному вогні до готовності, додаємо 1 ст. л. соєвого соусу.
Поки готується м’ясо, готуємо інші інгредієнти. Капусту ріжемо, кладемо на плоску тарілку.
Варимо яйця, остуджуємо, чистимо, ріжемо часточками, викладаємо на капусту.
Робимо соус. Змішуємо майонез, гірчицю, 1 ст. л. соєвого соусу і 1 ст. л. води.
Готове м’ясо теплим викладаємо в середину блюда. Поливаємо соусом.
Чистимо гранат, посипаємо зверху на салат. Подаємо теплим. Приємного апетиту!