Салат з індички з пекінською капустою і гранатом

Салат з індички з пекінською капустою і гранатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Філе індички миємо, ріжемо на невеликі шматочки. Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо трохи олії. Смажимо м’ясо на помірному вогні до готовності, додаємо 1 ст. л. соєвого соусу.


Поки готується м’ясо, готуємо інші інгредієнти. Капусту ріжемо, кладемо на плоску тарілку.

Варимо яйця, остуджуємо, чистимо, ріжемо часточками, викладаємо на капусту.


Робимо соус. Змішуємо майонез, гірчицю, 1 ст. л. соєвого соусу і 1 ст. л. води.


Готове м’ясо теплим викладаємо в середину блюда. Поливаємо соусом.



Чистимо гранат, посипаємо зверху на салат. Подаємо теплим. Приємного апетиту!