Ми приготуємо практично класичний рецепт з дитинства, тільки додамо пікантну кислинку.
Інгредієнти
Капуста – 700 гр | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Сік лимона – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Цукор – 1 ч. л. | |
Петрушка – 1 пучок |
Салат з капусти доступний в будь-який час року, він володіє відмінними смаковими якостями, а це склад овоча – це суцільні достоїнства. Він багатий вітамінами, мікроелементами і дуже низькокалорійний. Такі салати швидко засвоюються, сприяють поліпшенню травлення і підходить до будь-якої страви.
Покроковий рецепт
Капусту очистити від зіпсованих листя і нашинковываем соломкою, або як вам подобається, головне, щоб вона вийшла тонко нарізаної (так швидше дасть сік).
Готуємо інші складові. Чистимо моркву і цибулю тремо на крупній тертці моркву (можна на тертці для овочів по-корейськи), ріжемо цибулю і подрібнюємо зелень.
Далі потрібно капусту гарненько пом’яти, можна це робити руками, а можна використовувати толкушку для картопляного пюре. Перед цим капусту поміщаємо в просторий посуд, солимо, додаємо цукор, сік лимона (можна використовувати лимонку). Після як пом’яли, висипаємо інші овочі.
Наливаємо одну столову ложку рослинного масла, перемішуємо наш салат і пробуємо на смак, всього вистачає. Додаємо, якщо щось не доповіли.
Блюдо готове, їмо і запасаємося вітамінами!