Салат з консервованим тунцем і рисом

Салат з консервованим тунцем і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У першу чергу займемося рисом. Злаковий промиваємо, потім перекладаємо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо варитися рис, трохи приправивши сіллю. Відварюємо рис до готовності, але перетворювати його в кашу не потрібно. Рис перекладаємо на сито і промиваємо під холодною водою. Вода з рису повинна повністю стекти.

Час не втрачаємо, готуємо тунця. Рибні шматочки без рідини перекладаємо в миску і розминаємо тунця за допомогою звичайної виделки.

Наступний інгредієнт для салату – мариновані огірки. Перекладаємо пружні огіркові плоди на обробну дошку, нарізаємо їх у формі кубиків.

Відварні курячі яйця рубаємо шматочками.

Промиваємо під проточною водою свіжу зелень. У нас використовується зелена цибуля і кріп. Додатково можна взяти ще й петрушку.

Підготовлені інгредієнти з’єднайте в мисці. Додаємо до них консервований зелений горошок (до речі, його теж треба спочатку перекласти в сито, щоб злити зайвий сік). Інгредієнти трохи солимо. Заправляємо майонезом і перемішуємо.

Апетитний салат з консервованим тунцем готовий! Подаємо до столу в загальному салатнику або розкладаємо в креманки. Приємного всім перекусу!