У першу чергу займемося рисом. Злаковий промиваємо, потім перекладаємо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо варитися рис, трохи приправивши сіллю. Відварюємо рис до готовності, але перетворювати його в кашу не потрібно. Рис перекладаємо на сито і промиваємо під холодною водою. Вода з рису повинна повністю стекти.
Час не втрачаємо, готуємо тунця. Рибні шматочки без рідини перекладаємо в миску і розминаємо тунця за допомогою звичайної виделки.
Наступний інгредієнт для салату – мариновані огірки. Перекладаємо пружні огіркові плоди на обробну дошку, нарізаємо їх у формі кубиків.
Відварні курячі яйця рубаємо шматочками.
Промиваємо під проточною водою свіжу зелень. У нас використовується зелена цибуля і кріп. Додатково можна взяти ще й петрушку.
Підготовлені інгредієнти з’єднайте в мисці. Додаємо до них консервований зелений горошок (до речі, його теж треба спочатку перекласти в сито, щоб злити зайвий сік). Інгредієнти трохи солимо. Заправляємо майонезом і перемішуємо.
Апетитний салат з консервованим тунцем готовий! Подаємо до столу в загальному салатнику або розкладаємо в креманки. Приємного всім перекусу!