Салат з консервованої квасолею і сухариками

Салат з консервованої квасолею і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ковбаса – 150 гр копчена
Сир твердий – 100 г
Квасоля червона – 200 гр консервована
Сухарі – 40 г
Кріп – 1 пучок
Майонез – 80 мл

Як приготувати Салат з консервованої квасолею і сухариками

Салат з консервованої червоною квасолею можна сміливо віднести до категорії швидких страв. Як правило, готують його, «коли гості на порозі». Салат примітний тим, що інгредієнти для такої страви не потрібно відварювати, як для більшості аналогічних страв. Зверніть увагу, що використовується для простого салату квасоля повинна бути у власному соку. Консервована квасоля з томатною пастою для салату не підійде. Сир беріть твердих сортів.

Тепер трохи про сухариках, які використовуються у страві. У представленому рецепті – це магазинні сухарики (типу «Кириешки» або аналогічних). Але можна для салату з консервованою квасолею заздалегідь посушити домашні сухарики. Хліб або несолодкий батон для домашніх сухариків краще взяти не свіжий, а злегка «залежаний». Так його буде простіше і зручніше нарізати на маленькі кубики. Свіжий хліб в процесі нарізки може просто раскрошиться.

Ковбасу потрібно взяти копчену (це може бути і сервелат). Ще в салаті використовується кріп. Свіжу зелень слід попередньо промити, а потім обсушити, наприклад, паперовим рушником. Для заправки потрібен майонез. Особливих критеріїв до цього інгредієнта немає, використовуєте свій улюблений майонез. Отже, коли всі потрібні продукти будуть готові, можна починати реалізацію рецепта.

Покроковий рецепт