Салат з консервованої квасолею і сухариками

Салат з консервованої квасолею і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим інгредієнтом подрібнимо копчену ковбасу. Нарізаємо її на обробній дошці у формі дрібних за розміром кубиків. Перекладаємо ковбасну нарізку в підходящу миску.

Беремося за подрібнення твердого сиру. Продукт натремо. Сирну стружку перекладаємо в миску ковбасних кубиках.

Тепер в миску потрібно додати консервовану квасолю. Тільки спочатку обведіть квасолю на сито і злегка промийте під водою. Коли рідина з квасолі повністю зіллється, додаємо квасолю до інгредієнтів в миску.

Промитий і обсушенный свіжий укропчик дрібно рубаємо. Перекладаємо подрібнений кріп в миску.

В останню чергу додаємо в салат сухарики.

Заправляємо подрібнені інгредієнти салату майонезом.

Перемішуємо. Ніяких спецій додавати не потрібно.

Смачний салат з консервованої квасолею і сухариками відразу ж подаємо до столу. Не рекомендується такий салат готувати заздалегідь, адже сухарики просто розм’якнуть і смак страви буде вже не таким привабливим. Приємного вам апетиту!