На обробну дошку перекладаємо крабове м’ясо, заздалегідь розморожене. Нарізаємо продукт у формі соломки. Нарізку з краба відправляємо по містку миску.
Переправляємо до крабовою нарізці відварений рис.
Тепер нам потрібно терка. З допомогою неї подрібнимо для салату твердий сир. Сирну стружку додаємо до інгредієнтів в миску.
Очищені від шкаралупи курячі яйця подрібнюємо у формі кубиків. Переправляємо яєчну нарізку до компонентів салату. Консервовану солодку кукурудзу спочатку відкидаємо на сито, щоб злити зайву рідину, а потім викладаємо в миску.
В якості заправки для нашого салату з крабовим м’ясом будемо використовувати майонез. Можна змішати зі сметаною, так смак салату буде ніжніше. Перемішуємо інгредієнти салату, за необхідності присаливаем, можна трохи поперчити.
Смачний салат з крабовим м’ясом і консервованою кукурудзою готовий! Подавати його можна в загальному салатнику або розкласти порційно по креманкам. Приємного всім перекусу!