Першим ділом ми дивимося склад і визначаємо, чого нам не вистачає і вирушаємо за цим в магазин, ну або на грядки (у кого що є).
Після придбання всіх необхідних інгредієнтів ми приступаємо до їх підготовки. Креветки відварюємо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа, але в цей раз мені цього робити не довелося, так як у мене креветки були вже варені і нечищене. Яйця варимо круто (після закипання варити 10-13 хвилин).
Рис (у мене в пакетику), опускаємо в киплячу, підсолену воду і варимо на помірному вогні хвилин 20-25.
Поки наші рис, яйця і креветки готуються, починаємо підготовку інгредієнтів, які не потребують попередньої обробки. Миємо й нарізаємо огірок соломкою (любителі більш дрібної нарізки можуть різати і дрібніше).
Так як в моєму випадку креветки варити не довелося, то я промила їх і додала в салатницю. Креветки можна і нарізати, але я люблю щоб вона була цілими.
Відкриваємо кукурудзу, зливаємо з неї воду і додаємо в салатник.
Яйця у нас вже приготувалися і навіть остудились, нарізаємо їх і так само додаємо в салатник.
Ну і останнім додаємо рис.
Заправляємо салат майонезом, солимо перчимо за смаком і прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!