Цей салат з креветок і авокадо можна приправити просто оливковою олією, але смак страви покращиться в кілька разів, якщо полити його імбирною ароматною заправкою.
Покроковий рецепт
Авокадо почистити, розрізати його на дві частини, видалити кісточку. Нарізати цей плід невеликими кубиками, викласти в салатник.
Порізати листя шпинату, перекласти в салатник.
Огірочки очистити від шкірки, якщо вона жорстка. Нарізати кубиками, перекласти в салатник.
Очищені креветки обсмажити на вершковому маслі, додавши подрібнений часник, 1/2 чайної ложки чилі-порошку і 1/4 чайної ложки кайенского преца. Обсмажувати 1 хвилину. Все перекласти в салатник.
Після цього потрібно приготувати з решти інгредієнтів, крім арахісу і кінзи, ароматну заправку. Все добре змішати.
Влити імбирну заправку в овочевий салат з креветками, перемішати. Посипати приготоване блюдо подрібненим арахісом і негайно подавати його до столу.