Салат з куркою і квасолею

Салат з куркою і квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заздалегідь приготуйте всі необхідні інгредієнти.

Почистіть кілька зубчиків часнику і дуже дрібно покришіть ножем.

Сир можна використовувати будь-яких твердих сортів. Поріжте сир невеликими ккубиками.

Свіжу зелень кропу, добре промийте та підсушіть на паперовому рушнику або серветці. Потім дрібно покришіть. Замість кропу можете взяти будь-яку іншу, улюблену зелень.

Порізану тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, підсмажте в невеликій кількості будь-якого рослинного масла до золотистого кольору.

Куряче філе потрібно відварити до готовності, остудити і порізати не великими шматочками.

Квасоля краще взяти темного кольору, страва буде виглядати яскравіше. Щоб заощадити час процесу приготування страви, квасоля замочіть заздалегідь. Потім відваріть до готовності і промийте в проточній воді, в ситі, щоб вода сцедилась.

Коли всі складові страви будуть готові, візьміть поглиблену, містку чашку, складіть всі підготовлені продукти, додайте сухарі, зелень і часник, посоліть за смаком і ретельно перемішайте.

Ще раз спробуйте салат на сіль. При бажанні, для гостроти, можете додати гострий або чорний запашний мелений перчик; сіль. А столовий оцет і соєвий соус додадуть страві пікантну кислинку.

Салат вийшов на славу! Дуже смачний і ароматний. Містить багато вітамінів і мінеральних речовин. А приємна хрустинка від сухариків, приємно здивує ваших гостей. Готуйте на здоров’я всієї родини, пригощайте друзів. Приємного апетиту!