Салат з куркою, квасолею і сухариками

Салат з куркою, квасолею і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий салат, в якому смакової тон задає консервована червона квасоля. Даний інгредієнт доповнено куркою, сухарями і сиром.

Інгредієнти

Куряче філе – 200 гр
Квасоля червона – 150 гр консервована
Сир – 100 гр
Сухарі – 30 г
Майонез – 3 ст. ложки
Перець мелений – за смаком

Як приготувати Салат з куркою, квасолею і сухариками

Для приготування смачного салату слід попередньо відварити куряче філе (або іншу частину курки без кістки). Сир слід взяти твердих сортів. Підійде сир Пармезан, голландський, російський. Червона консервована квасоля повинна бути у власному соку, без додавання томатної пасти.

Покроковий рецепт

Відварене куряче м’ясо для салату перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо у формі невеликих за розміром кубиків. Перекладаємо нарізку в миску.

Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці. Сирну стружку додаємо до курячого м’яса.

Червону консервовану квасолю спочатку відкидаємо на сито, щоб злити сік. Трохи промиваємо квасолю під холодною водою. Перекладаємо квасолю до інгредієнтів в миску.

Додаємо сухарики.

Заправляємо інгредієнти салату майонезом. За смаком приправляємо їх меленим перцем. Перемішуємо.

Апетитний салат з куркою, квасолею і сухариками відразу ж подаємо до столу. Приємної трапези!