Салат з куркою та рисом

Салат з куркою та рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, як вже було заявлено, заздалегідь курячу грудку відварюємо рис і яйця. При варінні курячої грудки злегка присаливаем воду. Готову відварну курячу грудку витягуємо з каструлі, остуджуємо. Бульйон на основі курячої грудки можна використовувати для приготування перших страв – супів. Відварений рис рекомендується відкинути на сито і трохи промити холодною водою, тоді в салаті рис не буде злипатися. Охолоджені курячі яйця очищаємо від шкаралупи. Свіжий огірок і зелену цибулю промиваємо й обсушуємо. Якщо у огірка гірчить кожурка, то її потрібно зрізати. Якщо «все нормально», то очищати огірок не обов’язково. Охолоджену курячу грудку нарізаємо дрібними кубиками. Переправляємо куряче м’ясо в миску.

Огірок нарізаємо у формі кубиків. Огіркову нарізку додаємо до подрібненого курячого м’яса.

Яйця для салату рубаємо, викладаємо до інгредієнтів.

Додаємо до компонентів салату рис.

Шаткуємо дрібно зелену цибулю.

Приправляємо інгредієнти сіллю і чорним меленим перцем (останній інгредієнт – за бажанням).

Для заправки викладаємо майонез.

Перемішуємо інгредієнти.

Апетитний салат з куркою та рисом готовий! Пригощайтесь на здоров’я!