Салат з курячої грудки з яйцями і солоними огірками

Салат з курячої грудки з яйцями і солоними огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей салат має дуже незвичайний смак за рахунок солоного огірочка і свіжого селери, до того ж він дуже ситний. А приготувати його можна з досить простих і недорогих компонентів.

Інгредієнти

Куряча грудка у відвареному або запеченому вигляді – 300 грам без кісток і шкіри
Куряче яйце – 3 шт. зварене круто
Свіжий селера (стебла) – 2 стебла
Солоний огірок – 3-4 шт. невеликого розміру
Майонез класичний – 80-100 грам
Зелена цибуля для прикраси

Як приготувати Салат з курячої грудки з яйцями і солоними огірками

Цей салат має дуже незвичайний смак за рахунок солоного огірочка і свіжого селери, до того ж він дуже ситний. А приготувати його можна з досить простих і недорогих компонентів.

Покроковий рецепт

Відварне або запечене філе курячої грудки охолодити і нарізати на дрібні шматочки однакового розміру.

Відварені яйця почистити від шкаралупи і подрібнити. Стебла селери і солоний огірок дрібно нарізати.

У глибоку салатницю скласти всі отримані інгредієнти – шматочки курки, подрібнений селера, солоний огірок і нарізані курячі яйця. Додати класичний майонез в потрібній кількості, все розмішати. Зверху посипати дрібно рубаним зеленим цибулею і подавати страву до столу.

Такий салат можна запропонувати як закусочний, подаючи на крекери. Приємного апетиту!