Цей салат має дуже незвичайний смак за рахунок солоного огірочка і свіжого селери, до того ж він дуже ситний. А приготувати його можна з досить простих і недорогих компонентів.
Інгредієнти
Куряча грудка у відвареному або запеченому вигляді – 300 грам без кісток і шкіри | |
Куряче яйце – 3 шт. зварене круто | |
Свіжий селера (стебла) – 2 стебла | |
Солоний огірок – 3-4 шт. невеликого розміру | |
Майонез класичний – 80-100 грам | |
Зелена цибуля для прикраси |
Цей салат має дуже незвичайний смак за рахунок солоного огірочка і свіжого селери, до того ж він дуже ситний. А приготувати його можна з досить простих і недорогих компонентів.
Покроковий рецепт
Відварне або запечене філе курячої грудки охолодити і нарізати на дрібні шматочки однакового розміру.
Відварені яйця почистити від шкаралупи і подрібнити. Стебла селери і солоний огірок дрібно нарізати.
У глибоку салатницю скласти всі отримані інгредієнти – шматочки курки, подрібнений селера, солоний огірок і нарізані курячі яйця. Додати класичний майонез в потрібній кількості, все розмішати. Зверху посипати дрібно рубаним зеленим цибулею і подавати страву до столу.
Такий салат можна запропонувати як закусочний, подаючи на крекери. Приємного апетиту!