Салат з курячою грудкою, виноградом і селерою

Салат з курячою грудкою, виноградом і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з курячою грудкою, виноградом і селерою простий у приготуванні. М’ясо курки краще брати копчене, смак салату буде набагато цікавіше.

Покроковий рецепт

1. М’ясо курячої грудинки нарізують шматочками (краще взяти для салату копчене м’ясо).

2. Виноград промивають, кожну ягідку розрізають навпіл. Краще, якщо це буде виноград без кісточок.

3. Стебло селери і листя промивають і нарізають.

4. Салатну суміш промивають і обсушують. (Якщо ви взяли листя савойської капусти пекінської або салат айсберг, треба з досить крупно порізати . Викладають на плоске блюдо.

5. Курку викладають в глибоку ємність, змішують з виноградом і селерою.

6. В якості заправки використовують яблучний оцет, мед, майонез, з додаванням солі, меленого перцю і маку.

7. Салат готовий до подачі на стіл, треба лише все добре перемішати і викласти на салатний мікс. Приємного апетиту!