Салат з кус кус з волоськими горіхами

Салат з кус кус з волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Цибуля червоний – 1 головка
– 1/2 склянки
Вода – 1/2 склянки
Оливкова олія – 3 ст. л.
Листя м’яти – 1/4 склянки (кілька листя відкласти для прикраси)
Волоські горіхи – 1/4 склянки
Винний червоний оцет – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Салат з кус кус з волоськими горіхами

4 порції

Покроковий рецепт

В 2-х столових ложках олії на середньому вогні обсмажити цибулю, поки він не стане м’яким (карамельним). Горіхи обсмажити на слабкому вогні близько 5 хвилин, додати кілька листочків м’яти.

Закип’ятити воду, залити нею кус кус, накрити фольгою, дати настоятися близько 12 хвилин. Зняти фольгу, змішати кус кус з цибулею, горіхами і м’ятою.

Салат заправити оливковою олією і оцтом. Зверху прикрасити листочками м’яти.

Приємного апетиту!