
Інгредієнти
| Цибуля червоний – 1 головка | |
| – 1/2 склянки | |
| Вода – 1/2 склянки | |
| Оливкова олія – 3 ст. л. | |
| Листя м’яти – 1/4 склянки (кілька листя відкласти для прикраси) | |
| Волоські горіхи – 1/4 склянки | |
| Винний червоний оцет – 1 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Салат з кус кус з волоськими горіхами
4 порції
Покроковий рецепт

В 2-х столових ложках олії на середньому вогні обсмажити цибулю, поки він не стане м’яким (карамельним). Горіхи обсмажити на слабкому вогні близько 5 хвилин, додати кілька листочків м’яти.

Закип’ятити воду, залити нею кус кус, накрити фольгою, дати настоятися близько 12 хвилин. Зняти фольгу, змішати кус кус з цибулею, горіхами і м’ятою.

Салат заправити оливковою олією і оцтом. Зверху прикрасити листочками м’яти.

Приємного апетиту!
