Інгредієнти
Цибуля червоний – 1 головка | |
– 1/2 склянки | |
Вода – 1/2 склянки | |
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Листя м’яти – 1/4 склянки (кілька листя відкласти для прикраси) | |
Волоські горіхи – 1/4 склянки | |
Винний червоний оцет – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Салат з кус кус з волоськими горіхами
4 порції
Покроковий рецепт
В 2-х столових ложках олії на середньому вогні обсмажити цибулю, поки він не стане м’яким (карамельним). Горіхи обсмажити на слабкому вогні близько 5 хвилин, додати кілька листочків м’яти.
Закип’ятити воду, залити нею кус кус, накрити фольгою, дати настоятися близько 12 хвилин. Зняти фольгу, змішати кус кус з цибулею, горіхами і м’ятою.
Салат заправити оливковою олією і оцтом. Зверху прикрасити листочками м’яти.
Приємного апетиту!