Салат з квасолі з овочами і яйцем

Салат з квасолі з овочами і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування дієтичного, білкового салату знадобляться квасоля, овочі і куряче яйце.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Для того, що б зварити квасолю потрібно ненадовго замочити її у воді (якщо маєте час, то залишити квасолю у воді потрібно на 4 – 5 ч.) Також потрібно промити необхідні овочі та зелень.

Поставити варити куряче яйце. Зварити круто, для цього потрібно варити його додатково 8 – 10 хвилин після закипання на повільному вогні. Коли яйце зваритися бажано залити її холодною водою, що б його було легше очистити.

Коли квасоля настоїться, поставите її на плиту і варіть до повної готовності. (Час варіння індивідуально, залежно від сорту квасолі і від часу яке вона простояла у воді безпосередньо перед варінням). У середньому, квасолю варитися 1,5 – 2 години. Коли квасоля закипить, додати 1\2 ч. л. солі.

Як тільки квасоля звариться, потрібно ретельно промити її і дати охолонути. Поки квасоля остигає, наріжемо невеликими кубиками огірок і варене яйце, тонкими скибочками помідори і дрібно нарізати зелень.

До готової квасолі додати інші інгредієнти і заправити салат 1 ст. л. рослинного масла, або 1ст. л. соєвого соусу, на ваш смак. Якщо ви віддасте перевагу олії, посоліть салат залишилася 1\2 ч. л. солі; якщо ж заправляти салат соєвим соусом, солити не потрібно. Приємного апетиту!