Дуже смачний і ароматний грибний салат з авокадо і креветками. Прикрасить собою святкове застілля. Готується дуже швидко.
Інгредієнти
Гриби мариновані – 150 грам | |
Креветки – 150 грам | |
Авокадо – 1 шт. | |
М’ята свіжа – жменя | |
Лимонний сік – 1/2 лимона | |
Масло рослинне – 2 столові ложки | |
Перець з сіллю – за смаком |
Салат на швидку руку з маринованих печериць з додаванням авокадо і варених креветок – стане поличкою-виручалочкою на вашому столі, так як готується швидко, а виходить дуже смачно!
Покроковий рецепт
1. Гриби подрібнюють, якщо вони дуже великі, якщо дрібні залишають так і складають в салатник.
2. Авокадо очищають від шкірки, видаляють кісточку і нарізати невеликими кубиками. Збризкують лимонним соком, щоб авокадо не потемніло.
3. Листочки м’яти промивають і обсушують на паперовому рушника.
4. Креветки очищають (хвостики залишають). Варять в злегка підсоленій воді хвилини 3. Виловлюють і остуджують.
5. Всі інгредієнти змішують: креветки, авокадо, гриби і листя м’яти (якщо вони великі, поріжте їх).
6. Заправляють салат олією, змішаним з соком лимона. Перчать і солять вже за смаком, можна приправити сушеним часником для пікантності.
7. Подавати салат з авокадо з креветками та грибами можна відразу. Приємного апетиту!