Салат з печенными яблуками, сливами і фетою, политий божественної гірчичною заправкою

Інгредієнти
| Листя салату – 1 пучок | |
| Сливи – 4 шт. | |
| Яблуко – 1 шт. | |
| Фета – 200 гр. | |
| Оливкова олія – 2 ст. л. | |
| Французька гірчиця – 1 ст. л. | |
| Бальзамічний оцет – 1 ст. л. |
Чудовий, пікантний, завдяки французької гірчиці, чудовий на вигляд і на смак, але при цьому дуже швидкий і легкий в приготуванні. Кожна хазяйка зможе зробити такий шедевр і зачарувати гостей і коханого своїм кулінарним талантом.
Покроковий рецепт

1. Листя салату помити, обсушити рушником. Порвати листя руками і красиво розкласти по тарілках.

2. Сливи помити, обсушити від вологи, розрізати навпіл і видалити кісточки. Потім половинки ще раз розрізати навпіл. Викласти на листя салату


3. Яблука помити, видалити серцевину з кісточками і порізати часточками. Запекти в мікрохвильовій печі до полумягкости десь 2 – 3 хвилини. Викласти між зливами.

4. Половину фети порізати кубиками і розкласти на салат.


5. Решту фети змішати з оливковою олією і бальзамічним оцтом, гірчицею. Посолити. Полити салат заправкою.

6. Ось такий гарний і чудовий на смак салат вийшов!
