Салат з печінки і морквою по-корейських можна приготувати і на святковий стіл і просто побалувати чоловіка. Він виходить апетитним і незвичайним.
Інгредієнти
Печінка (куряча, яловича) – 300 гр | |
Морква по-корейськи – 150 гр | |
Майонез – 150 гр | |
Яйця – 4 шт. | |
Сир твердий. – 120 гр | |
Сіль, перець – За смаком |
Всі ми знаємо, що печінка має дуже специфічний смак і вона дуже корисна, але якщо її поєднати з морквою по-корейських, то виходить дуже незвичайний і смачний салат.
Покроковий рецепт
1. Підготуємо всі продукти.
2. Печінка добре промити, очистити від жилок. Відварити або краще обсмажити з цибулею, так буде ситніше.
3. Відварити яйця. Дати їм охолонути.
4. 1 шар – морква по – корейськи і зверху поливаємо майонезом.
5. 2 шар – обсмажені печінку з цибулею, нарізані соломкою або можна просто перемолоти на блендері, зверху майонез і посолити.
6. 3 шар – сир твердий, натерти на крупній тертці і полити майонезом.
7. 4 шар – яйця, відокремити білки від жовтків, спочатку натерти на крупній тертці білки, потім жовтки і зверху прикрасити майонезом. Святковий салат готовий! Приємного апетиту!