Салат з пекінської капусти, крабових паличок, кукурудзи і сулугуні – відмінний варіант для святкового столу. До того ж він готується з простих, дешевих і завжди доступних компонентів
Інгредієнти
Пекінська капуста – 1 шт. | |
Крабові палички – 200 гр. | |
Консервована кукурудза – 1 банку | |
Сир сулугуні – 250 гр. | |
Яйця – 3 шт. | |
Майонез – 450 мл |
Яскравий за смаковими враженнями, яскравої колірної гами від салатовою капусти, жовтої кукурудзи і червоних вкраплень крабових паличок.
Покроковий рецепт
1. Пекінську капусту помити, обсушити і тонко нарізати смужками.
2. Крабові палички нарізати великими кубиками.
3. Яйця зварити круто. Остудити, очистити від шкаралупи і нарізати кубиками.
4. Сир сулугуні порізати на кубики.
5. Всі нарізані інгредієнти скласти в каструлю. Додати консервовану кукурудзу.
6. Заправити майонезом.