Салат з пекінської капусти з крабами і кукурудзою

Салат з пекінської капусти з крабами і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В першу чергу беремо пекінську капусту. При необхідності прибираємо зіпсовані листочки, якщо раптом є такі. Споліскують проточною водою і нарізаємо соломкою.

Болгарський перець я намагаюся взяти червоний, щоб салат вийшов більш яскравий, але можна брати будь-якого кольору. Його миємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо дрібними кубиками і додаємо до пекінської капусти.

Наступний крок це крабові палички. Видаляю упаковку і теж нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо в миску до капусти і болгарського перцю.

Залишилося відкрити банку кукурудзи, злити воду і половину банки додати в салат.

Зовсім трохи посолити, перемішати, додати майонез ще раз перемішати і можна подавати до столу. Додавати сіль і майоенз краще безпосередньо перед подачею, щоб салат не стек.