Салат підійде для приготування на новорічні свята. Він легкий і дуже смачний, а інгредієнти доступні.
Покроковий рецепт
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки і обсмажити з невеликою кількістю соняшникової олії, попередньо посоливши і поперчив.Після обжарювання м’ясо остудити і нарізати на маленькі кубики.
Після обжарювання м’ясо остудити і нарізати на маленькі кубики.
Пекінську капусту помити й очистити від верхніх листів. Нашаткувати дрібною соломкою. Висипати у велику ємність.
Відкрити кукурудзу і висипати в ємність.
Попередньо варені яйця порізати на кубики і відправити до решти інгредієнтів.
Почистити цибулину, і нарізати дрібними кубиками. Салат поперчити і посолити. Додати майонез і добре перемішати.
Подавати холодним.