Очищаємо відварну картоплю від шкірки після того, як він охолоне. Нарізаємо картоплю у формі дрібних кубиків. Перекладаємо картопляну нарізку в миску.
Промиваємо редиску, зрізаємо хвостики. На обробній поверхні подрібнюємо редиску в залежності від розміру кільцями, півкільцями або чверть кільцями.
Очищаємо від шкаралупи варене яйце. Кришимо його шматочками, викладаємо до інгредієнтів в миску.
Нарізаємо зелену цибулю разом з білою частиною. Викладаємо зелену нарізку до інших компонентів салату.
Додаємо до інгредієнтів консервований зелений горошок.
Заправляємо Салат майонезом, приправляємо спеціями. Перемішуємо.
Апетитний салат з редискою і картоплею готовий! Приємного апетиту!