З листового зеленого салату закуска вийде легкою і смачною. Можна готувати навіть тим, хто стежить за своєю фігурою і ретельно підбирає повсякденне меню.
Інгредієнти
листовий салат – один качан | |
редиска – один пучок | |
огірок довгий салатний – 1 штука | |
зелена цибуля – пучок | |
масло рослинне – 2-3 столові ложки | |
оцет яблучний – 2 столові ложки | |
сіль – за смаком |
Простий літній салат з салату-латуку, редиски, свіжого огірка і зеленого лука.
Покроковий рецепт
1. Спочатку ретельно промивають листовий салат, редис, огірок і зелену цибулю. Нарізають дрібніші цибулю. Редис обробляють обрізають хвостики і тоненько нарізають колечка. ті ж маніпуляції проробляють з огірком.
2. Овочі змішують з салатом разом в зручній ємності (можна відразу в салатнику).
3. Масло змішують з оцтом і солять за смаком. Можна використовувати оливкову олію і додавати різні спеції, експериментуючи зі смаком.
4. Заправляють Маслом салатну суміш, ретельно перемішують, щоб воно покрило всі продукти. При необхідності салат потрібно досолити.
5. Подавати можна відразу в якості легкої закуски, перекусу або навіть гарніру до смаженим отбивным.