Салат з шинкою, рисом та овочами

Салат з шинкою, рисом і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже цікаве і ситне поєднання пропонує цей простий рецепт. Смачний салат вийде всього за півгодини.

Інгредієнти

варений рис – 1/2 чашки
шинка – 200 г
помідори – 200 г
болгарський перець – 1 шт.
свіжий шпинат – жменя
зелена цибуля – кілька пір’я
селера – жменя
масло рослинне – 1-2 ст. ложки
гірчиця – за смаком
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Салат з шинкою, рисом та овочами

Дуже цікаве і ситне поєднання пропонує цей простий рецепт. Смачний салат вийде всього за півгодини.

Покроковий рецепт

Шинку нарізають невеликими кубиками. Помідори нарізають аналогічним чином, очищений болгарський перець так само. Цибулю зі шпинатом подрібнюють, селера нарізають.

Шинку, овочі, зелень змішують. Додають відварений розсипчастий рис.

Заправляють сумішшю масла і готової гірчиці, перчать і солять за смаком.

Перед подачею салат з шинкою, рисом і овочами охолоджують протягом десяти хвилин. Подають до столу.