Салат з слабосоленої сьомгою і огірком

Інгредієнти
| Слабосолона сьомга – 150 г | |
| Огірки – 150 г | |
| Сметана – 3 столові ложки | |
| Лимонний сік – 1 столова ложка | |
| Цедра лимона – 1 чайна ложка | |
| Прованські трави – щіпка | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомги з огірком
Покроковий рецепт

Приготувати заправку для салату з солоною сьомгою.
Змішати 3 столові ложки сметани з 1 столовою ложкою соку лимона. Сметанную суміш злегка посолити, перемішати.

Огірок нарізати півкільцями. Слабосолону сьомгу (або слабосолону форель) очистити від шкіри і кісток, нарізати невеликими скибочками.

На плоску тарілку викласти нарізаний огірок. По краях викласти сьомгу. Присипати все прованськими травами.

Викласти на салат сметано-лимонну заправку. Прикрасити салат з рибою цедрою лимона. Салат з слабосоленої сьомгою і огірком готовий! Приємного апетиту!
