Салат з слабосоленої сьомгою і огірком
Інгредієнти
Слабосолона сьомга – 150 г | |
Огірки – 150 г | |
Сметана – 3 столові ложки | |
Лимонний сік – 1 столова ложка | |
Цедра лимона – 1 чайна ложка | |
Прованські трави – щіпка | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з сьомги з огірком
Покроковий рецепт
Приготувати заправку для салату з солоною сьомгою.
Змішати 3 столові ложки сметани з 1 столовою ложкою соку лимона. Сметанную суміш злегка посолити, перемішати.
Огірок нарізати півкільцями. Слабосолону сьомгу (або слабосолону форель) очистити від шкіри і кісток, нарізати невеликими скибочками.
На плоску тарілку викласти нарізаний огірок. По краях викласти сьомгу. Присипати все прованськими травами.
Викласти на салат сметано-лимонну заправку. Прикрасити салат з рибою цедрою лимона. Салат з слабосоленої сьомгою і огірком готовий! Приємного апетиту!