Додавання масла і солі підсилює смак страви. І якщо ви не дотримуєтеся суворої дієти, я б залишила цей інгредієнт у рецепті.
Інгредієнти
Вода – 2 склянки | |
Вівсянка – 100 г | |
Помідори черрі – 100 г | |
Оливки – 50 г | |
Шпинат – жменя | |
Запашний чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Оливкова олія – 1 ст. ложка |
Салат з вівсяної каші з помідорами і шпинатом прекрасне рішення ранкового вихідного дня. Рецепт підійде для тих, хто постить або сидить на особливій дієті. Додавання масла і солі підсилює смак страви. І якщо ви не дотримуєтеся суворої дієти, я б залишила цей інгредієнт у рецепті.
Покроковий рецепт
Замінюємо макарони на більш цінну вівсянку цільнозернове. Доведіть воду до кипіння в невеликій каструлі. Закиньте в вівсянку, посоліть і зменшіть вогонь ( але щоб кипіло). Заважайте кашу час від часу, поки овес не потоне і буде схожий на структуру, подібну різотто. Приблизно п’ять хвилин.
Потім в каструлю додайте крупно порізаний шпинат (2/3 частини), оливки, порізані навпіл і помідори черрі. Все це тримайте на вогні, приблизно 2 хвилини.
Зніміть з вогню, покладіть в глибоку миску. Прикрасьте блюдо рештою шпинату, збризніть оливковим маслом і при бажанні, поперчіть. Приємного вам сніданку і доброго ранку!