Легкий поживний салат “Здоров’я” з шпинату і овочів. Яскравий, барвистий і поживний!
Інгредієнти
шпинат – 3 великих чашки | |
свіжі томати черрі – 1 чашка | |
огірок середній – 1 штука | |
насіння гарбуза – жменька | |
Для заправки: | |
ливковое масло – 3 столові ложки | |
бальзамічний оцет – 1 столова ложка | |
мед – 1 чайна ложка | |
діжонська гірчиця – 1/2 чайної ложки | |
сіль і перець – за смаком |
Вам сподобається цей смачний салат з літніх суперпродуктів, тому що вони є в кожному будинку. Час готування займає всього 10 хвилин. Це ідеальний перекусочный салат, який підійде і на обід перед супом, і для перекусу, і на вечерю.
Основними інгредієнтами цього вітамінного салату є свіжий шпинат, помідори черрі, огірки і насіння гарбуза, заправлені чудовою бальзамічної сумішшю.
Покроковий рецепт
1. Для приготування страви шпинат обов’язково промийте і обсушіть.
2. Помідори і огірок помийте. Помідори поріжте навпіл, огірок – кружальцями.
очистіть і наріжте великим кубиком.
3. Змішайте всі інгредієнти для заправки: оливкова олія, бальзамічний оцет, мед, трохи діжонської гірчиці і сіль/перець.
4. Перемішайте шпинат з овочами і заправте салат. Зверху посипте насінням гарбуза.
5. Залиште салат на 3 хвилини, настоюватися. Після, відразу подавайте до столу.