Салат зі шпинату з персиком і волоським горіхом – легкий салат з фруктом
Інгредієнти
шпинат – 100 грам | |
персик – 200 грам | |
волоський горіх – 100 грам | |
малиновий йогурт – 100 мл |
Як приготувати салат зі шпинату з персиком і волоським горіхом
Шпинат можна подавати як гарнір, а також його часто додають в корисні салати. Один з таких, а саме фруктовий салат, готові запропонувати вам сьогодні. Для його відтворення вам знадобиться:
Покроковий рецепт
1. Шпинат обдайте окропом і викладіть в салатник.
2. Персик очистіть, видаліть кісточку і нарубаєте дрібним кубиком.
3. Волоські горіхи подрібніть за допомогою качалки для розкачування тіста. Підсушіть на сковороді.
4. До шпинату додайте персики і волоський горіх. Заправте салат малиновим йогуртом і добре перемішайте.