Салат зі сніговим крабом і смаженою цибулею в тарталетках – смачна і ароматна закуска на швидку руку!
Інгредієнти
Сніжний краб – 150 г | |
Яйця – 4 шт. | |
Кукурудза – 150 г | |
Цибуля – 2 шт. | |
Вершкове масло – 25 г | |
Солоний огірок – 1 шт. | |
Свіжий огірок – 1 шт. | |
Майонез – опціонально | |
Плавлений сир – 1 шт. |
Салат зі сніговим крабом – це звична страва з насиченими у смаку компонентами, оформлене в хрусткі вафельні тарталетки. Блюдо швидке в приготуванні, складається всього з дев’яти інгредієнтів і порадує дивовижним поєднанням крабових паличок і ароматного лучка, обсмаженої на маслі. Спробуйте приготувати такий салат на святковий стіл і ви точно не будете розчаровані!
Покроковий рецепт
Розтопити шматочок вершкового масла на сковорідці. Щоб продукт не підгорав, потрібно додасть чайну ложку рослинної олії.
Дрібно подрібнити цибулю кубиками. Обсмажити до м’якості і золотавості.
Відварити і очистити охолоджені яйця. Подрібнити дрібним кубиком.
Нарізати дрібним кубиком солоний і свіжий огірочки.
Натерти на крупній тертці плавлений м’який сир.
Додати кукурудзу і шматочки снігового краба.
Заправити салат майонезом і перемішати. Довести до смаку за допомогою чорного перцю і солі. Перемішати і залишити на чверть години.
Готовий салат викласти в тарталетки.
Подавати ароматну закуску до столу. Приємного апетиту!