Салат зі свіжих овочів з консервованим тунцем

Салат зі свіжих овочів з консервованим тунцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат зі свіжих овочів з консервованим тунцем – корисний і більш ситний варіант салату зі свіжими овочами. Такий салат легкий замінить основне блюдо

Інгредієнти

Пекінська капуста – 1/2 качана
Огірок – 2 шт.
Помідор – 2 шт.
Яйце – 2 шт.
Тунець консервований – 1 банка (180 г)
Рослинне масло – для заправки
Цибуля зелена – 4-5 стеблинок

Як приготувати Салат зі свіжих овочів з консервованим тунцем

Салати з свіжих овочів популярні в будь-який час року. Завдяки розвитку сучасного сільського господарства та методів вирощування, будь-які свіжі овочі можна купити навіть взимку. Давайте трохи різноманітимо звичайні звичні нам свіжі салати додаванням тунця. Салат виходить вишуканим і святковим. Але їм сміливо можна побалувати себе і в будній день. Чудовий варіант легкого вечері.

Покроковий рецепт

1. Яйця відварити круто. Остудити, очистити і нарізати кубиками.


2. Огірок вимити, нарізати півкільцями. Помідори також помити і нарізати кубиками.


3. Пекінську капусту помити і тонко нашаткувати. Цибулю нарізати кубиками.


4. Всі овочі скласти в каструлю, додати тунець у власному соку разом з соком і яйця. Заправити рослинним маслом за смаком. Посолити. Все добре перемішати.

5. Такий салат можна подавати як окрему страву без гарніру.