Сама смачна паста – макарони з тунцем

Сама смачна паста – макарони з тунцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт трохи нагадує відомі всім “макарони по-флотськи”. Тільки замість м’ясного фаршу тут використовується тунець. Це та паста, яку можна їсти на вечерю без страху погладшати.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти, щоб нічого не забути. Дивно, як з маленького кількості продуктів, виходить таке смачне блюдо!

Поставимо варити пасту до стану al dente. Тим часом на розпечену антипригарну сковороду викладемо весь тунець, почнемо його прогрівати. Великі шматочки розірвіть на дрібні.

Потім до тунцу додаємо петрушку і цедру лимона. Все перемішуємо і продовжуємо прогрівати.

До цього часу паста повинна бути в потрібному стані нам, ми опрокидываем її на друшляк і відправляємо на сковорідку до тунцу.

Тримаємо на вогні ще хвилини 2. Паста готова, приємного апетиту!