Самса з лаваша

Самса з лаваша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо всі інгредієнти, які нам будуть потрібні для подальшого використання. Фарш обсмажимо на приготування до готовності. Солимо, перчимо.

Плавлений не солодкий сирок нарізаємо тонкими скибочками.

Лаваш розрізаємо поздовжніми смужками.

Змішуємо яйце, молоко, сіль, перець. Все добре перемішуємо до однорідності.


Приступаємо до збірки самси. Лист лавашу змащуємо тонким шаром майонезу по всій довжині. З майонезом краще не переборщувати, що б самса не вийшла занадто жирної. В один кут кладемо фарш, плавлений сир. Загортаємо трикутником.

Потім з двох сторін в яйчно-молочної суміші, обсмажуємо на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії. Смажимо на повільному вогні з двох сторін до утворення золотистої скоринки. Час смаження приблизно близько 5-7 хвилин.

Готову самсу викладаємо на блюдо, посипаємо кунжутом. Самса з лаваша готова. Приємного апетиту!