Самса з сонячної гарбуза

Самса з сонячної гарбуза – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У краях, де гарбуза ростуть у всіх городах і навіть на узбіччях вулиць, господині знають безліч рецептів для приготування страв з цього “сонячного плоду”, що є постачальником організму корисних елементів і вітамінів і найкращим антидепресантом. Крім того, вченими встановлено, що вживання в їжу цього плоду уповільнює процеси старіння організму і знижує розвиток туберкульозної палички. У їжу гарбуз вживають у вареному, печеному, смаженому вигляді, у вигляді соків і пюре. Так як гарбуз зберігає свої властивості і в замороженому вигляді, плід можна зберігати в морозильній камері, щоб і взимку радувати своїм чудовим смаком. У багатьох регіонах нашої країни прийнято готувати з гарбуза самсу, якийсь різновид пиріжків. Гарбуз для того страви використовують у сирому вигляді, зберігаючи таким чином всі корисні вітаміни і елементи. Самса може служити чудовою закускою перед основним блюдом або навіть основним блюдом з гарніром. Яскравий помаранчевий колір “сонячного плоду” сприяє підвищенню апетиту при одному тільки погляді на неї. У будь-якому випадку варто покуштувати це чудове блюдо і самим дати оцінку страви з прекрасною гарбузом.

Покроковий рецепт