Як приготувати ідеальне пюре, уникнути набридливих грудочок? Тут невеликі корисні секрети і хитрощі, які допоможуть початківцям кухарям приготувати ідеальний гарнір.

Інгредієнти
| Картопля – 1 кг | |
| Яєчний жовток – 1 шт. | |
| Вершкове масло – 160 г | |
| Спеції – за смаком |
Картопляне пюре – відмінна ідея для гарніру! Універсальне блюдо гармонійно підкреслює смак дієтичних овочевих комбінацій, аромат і текстуру м’ясних і рибних інгредієнтів. З пюре готують основу для ніжних кремових супів, повітряних пирогів… Також картоплю використовують як начинку для домашніх пиріжків і вареників. Які спеції краще використовувати, з допомогою яких продуктів поліпшити смак?
Покроковий рецепт

Ретельно промийте плоди під проточною водою, очистіть від шкірки.
Вершкове масло наріжте маленькими кубиками.

Варіть картоплю 18-25 хвилин. Зрозуміти готовність продукту можна за допомогою звичайної виделки, якщо плоди зісковзнуть з гострих зубчиків, то вони вже готові до інших кулінарним маніпуляцій.

Злийте воду, розминайте картоплю в пюре, поступово додаючи вершкове масло (можна замінити продукт молоком).
Приправте спеціями (куркумою, коріандром, базиліком, сумішшю паприки і чорного перцю).


На заключних етапах додайте яєчні жовтки, ретельно перемішайте.
